Over Deejay Nelson

Deejay Nelson boeken voor openbaar, besloten, zakelijk of dance-event?

Bel 0521 – 74 50 50 of mail voor info.

Download hier de uitgebreide DJ info PDF

Deejay Nelson is ook in 2019 weer veelvuldig te zien.
Check hiervoor zijn Facebookpagina:
https://www.facebook.com/nelsonpetter.

Nelson Petter (1977) staat al 2 decennia lang tijdens verschillende nationale en internationale festivals en events achter de draaitafels. Met ruim 20 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland kan de DJ zich gerust allround noemen. “Ik heb in de afgelopen 20 jaar heel wat muziek stijlen voorbij zien komen en op de draaitafel gehad.” zegt Nelson.
“Toch draai ik het liefst een mix van meerdere stijlen muziek met een volwassen en internationaal geluid”. “Kwaliteit staat voorop, dat is wat er verwacht mag worden!”

Van dynamische sets zoals Dance Classics uit de ‘70s, 80’s, 90’s en 00’s, een opzwepende set met hedendaagse dance, house, techno of hardstyle, Deejay Nelson is letterlijk van alle markten thuis.

Deejay Nelson onderscheidt zich doordat hij naast de muziek ook het visuele aspect volledig beheerst. Zo draait hij al sinds 2006 met zijn eigen persoonlijke door hem zelf gecreëerde VJ visuals (animaties), welke zijn optredens een nog dynamischer karakter geven.

Tevens is hij verantwoordelijk voor onder andere grote landelijk dance events als de Soneo Dance Challenge en de bij de jeugd zo populaire Pleasure Weiland area op het Dicky Woodstock festival en draait zelf als Deejay Nelson ruim 25 jaar in heel Nederland, maar ook landen als Schotland, Frankrijk en Duitsland.

De DJ haalde in februari 2018 nog veelvuldig het landelijke nieuws vanwege zijn bijdrage aan de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea, waar hij naast het leveren van een team Cheerleaders ook nog eens voor de sluitingsceremonie 15 minuten muziek voor zijn rekening nam en diverse DJ optredens verzorgde.

Onder de naam Studio Pinto runt hij sinds 2001 een succesvolle studio in beeld en geluid. Een logische keus dus om zijn kennis van marketing en p.r. en vormgeving ook in te zetten om organisatoren en promoters te helpen bij de reclame en promotie van hun eigen evenementen. In 2016 is daar een DJ School aan toegevoegd waar bij hij zijn DJ kennis nu ook overbrengt en les geeft aan zowel jongeren als volwassenen.

Deejay Nelson is deze zomer weer veelvuldig te zien.

Check hiervoor zijn zijn Facebookpagina:
facebook.com/nelsonpetter

nelson_zw

 

djnelson_logo